BVE WorldWide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

wont open any simulations

2 posters

Go down

wont open any simulations Empty wont open any simulations

Post by gavind128 Sat Jan 05, 2019 1:02 am

Hi, I'm new here. I've downloaded the latest version of the simulator and a couple of routes mainly Cheltenham and cwm twypsn and the associated trains files and I've installed them using the packages manager as the instructions say to do so. When I go to load the simulation it closes the selection menu and then shows the thinking ring for approximately 2 secs and then the menu page reappears. I've included the logs and having look at them I can see why I'm getting the audio dev exception as this machine is used for other programs that do this without any issues. any help would be appreciated
Attachments
wont open any simulations Attachment
openBVE Bug Report05_01_2019.zip You don't have permission to download attachments.(26 Kb) Downloaded 2 times

gavind128

Posts : 1
Join date : 2019-01-05

Back to top Go down

wont open any simulations Empty Re: wont open any simulations

Post by leezer3 Sat Jan 05, 2019 11:41 am

My apologies, 1.5.4.0 appears to have been broken on any system with no physical microphone inputs Sad

Hotfix release 1.5.4.1 issued:
https://vps.bvecornwall.co.uk/OpenBVE/Stable/openBVE-1.5.4.1-setup.exe

(Main site currently updating, will be there in a few minutes)

leezer3

Posts : 1802
Join date : 2011-08-23

http://www.bvecornwall.co.uk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum