BVE WorldWide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mode of Driving problem

Go down

Mode of Driving problem Empty Mode of Driving problem

Post by tf51d on Mon Feb 10, 2020 11:02 pm

I started having a problem starting this week when I first tried Arcade Mode. I have always run OpenBVE in Normal mode and until this week it always defaulted to Normal. I thinkthe best way to describe it is in a video so I made a short one describing the problem. Like I said it's not a big deal, I just have to reset it every time I run now. Any help would be appreciated though!! 

Thanks

https://www.youtube.com/watch?v=2MzRXbfTSDA

tf51d

Posts : 11
Join date : 2019-01-24

Back to top Go down

Mode of Driving problem Empty Re: Mode of Driving problem

Post by leezer3 on Tue Feb 11, 2020 11:41 am

Now that's a rather interesting bug, and likely to have existed from the start......

Somewhat complicated, and was relateed to the black-box logging and game review.

Should be fixed for the the next version Smile

leezer3

Posts : 1601
Join date : 2011-08-23

http://www.bvecornwall.co.uk

Back to top Go down

Mode of Driving problem Empty Re: Mode of Driving problem

Post by tf51d on Sun Feb 16, 2020 7:44 pm

leezer3 wrote:Now that's a rather interesting bug, and likely to have existed from the start......

Somewhat complicated, and was relateed to the black-box logging and game review.

Should be fixed for the the next version Smile

I tried one of the latest nightly builds, and this problem is solved!! Thanks for the quick response I appreciate it.

tf51d

Posts : 11
Join date : 2019-01-24

Back to top Go down

Mode of Driving problem Empty Re: Mode of Driving problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum