BVE WorldWide
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Class 175 Arriva No Sounds

3 posters

Go down

Class 175 Arriva No Sounds Empty Class 175 Arriva No Sounds

Post by VirtualGamer Sun Aug 18, 2019 7:58 pm

I've noticed that Graymac's Cl 175 doesn't have any sounds, except for the doors and AWS beeps. I don't get any errors when loading the route. Is there a fix to this?

-Thanks
VirtualGamer
VirtualGamer

Posts : 23
Join date : 2017-10-18
Age : 16
Location : Stuck at home

Back to top Go down

Class 175 Arriva No Sounds Empty Re: Class 175 Arriva No Sounds

Post by leezer3 Mon Aug 19, 2019 1:10 pm

You seem to need to use the train within the subfolder (e.g. Cl175 Arriva\175.0 2 Car Set as opposed to Cl175 Arriva)

Not quite sure if this was intended or what.

leezer3

Posts : 1867
Join date : 2011-08-23

http://www.bvecornwall.co.uk

Back to top Go down

Class 175 Arriva No Sounds Empty Re: Class 175 Arriva No Sounds

Post by graymac Mon Aug 19, 2019 8:12 pm

Possibly a packaging error on my part. TBH I haven't looked at it forĀ  ages. I'll check the download folder in the next few days.
graymac
graymac

Posts : 2133
Join date : 2011-08-28
Location : Co Mayo, Eire

http://www.celtictrainsim.com

Back to top Go down

Class 175 Arriva No Sounds Empty Re: Class 175 Arriva No Sounds

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum